Φωτογράφιση Ξενοδοχείων

Portfolio

Φωτογράφιση Ξενοδοχείων

Η φωτογράφιση ξενοδοχείων είναι πολύ περισσότερα από την τυπική, επαγγελματική απεικόνιση τους. Επιλέγοντας τον φωτογράφο ξενοδοχείων με προσοχή, θα εξασφαλίσετε εικόνες που μεταφέρουν τις αξίες της εταιρίας σας και την εντύπωση που θέλετε να επικοινωνήσετε. Τελικά κάθε λεπτομέρεια, καταλήγει στην εμπειρία των πελατών, που ξεκινά από την πρώτη επίσκεψη στο site σας.

Μια απλή καταγραφή δεν είναι αρκετή
Η άρτια φωτογραφία είναι μια επένδυση

Η Vice Versa δημιουργεί φωτογραφία και παράγει οπτικό περιεχόμενο, για εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Στοχεύοντας στην ιδιαίτερη ταυτότητα κάθε έργου που αναλαμβάνουμε, εστιάζουμε στην ουσία κάθε λεπτομέρειας που θα υπογραμμίσει τα δυνατά σημεία του brand σας, στοχεύοντας να μεταδώσουμε την εμπειρία που ο πελάτης σας θα εντοπίσει και τελικά θα αγοράσει. Πιστεύουμε, ότι κάθε δυνητικός πελάτης πρέπει να συνδέεται με μια ιστορία, πίσω από την εικόνα. Μια ιστορία, που δεν μπορεί να ειπωθεί χωρίς σχήματα, φόρμες και φως.

Ως φωτογράφοι επινοούμε, δημιουργούμε και χειριζόμαστε το φως. Το κατευθύνουμε και το χρησιμοποιούμε καλλιτεχνικά. Το προσθέτουμε ή το αφαιρούμε. Ελέγχουμε την ποιότητά του. Είμαστε εκεί όπου η διαφορά ανάμεσα στην μετριότητα και την πολυτέλεια, το ακατέργαστο και το  κομψό, γίνεται επιτακτική. Επιτρέπουμε στον εαυτό μας να αισθάνεται, να ερμηνεύει κάθε αντικείμενο και να το προσαρμόζει στο κατάλληλο περιβάλλον. Και αντίστροφα.
Είτε φωτίζεται με άπλετο φως, είτε παραμένει στη σκιά, κάθε αντικείμενο ή χώρος αξίζει να αναδεικνύεται για τη δική του, ξεχωριστή προσωπικότητα.

Δεν φωτογραφίζουμε μόνο για να καταγράψουμε. Φωτογραφίζουμε για να ανακαλύψουμε, να αποκαλύψουμε και να αφηγηθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όποιο μήνυμα θέλετε να μεταφέρετε.
Χρησιμοποιούμε, και υπερβαίνουμε τα διαθέσιμα μέσα, την ακίνητη ή την κινούμενη εικόνα και τα κινηματογραφικά clip για να αξιοποιήσετε ότι κάνει την επιχείρηση σας ξεχωριστή.

Η σκηνοθεσία μας, η οργάνωση του τρόπου που φωτογραφίζουμε και η αξιοποίηση του υλικού που προκύπτει οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

Χρησιμοποιούμε κάθε εργαλείο και τα μοναδικά του πλεονεκτήματα για να πούμε μια ιστορία που θα αποκαλύψει νέες πτυχές και ιδιότητες.

Πιστεύουμε ότι η ποιότητα και η αισθητική είναι το ιδανικό μέσο για να μεταμορφώσετε τον τρόπο που παρουσιάζεται η ταυτότητά σας στο διαδίκτυο. Αυτό κάνει τη φωτογραφία μια από τις πιο σημαντικές σας επενδύσεις.

Μια από τις πιο ιδιαίτερες πτυχές του τρόπου που φωτογραφίζουμε τα ξενοδοχεία είναι το εξειδικευμένο styling μας, όπου μεταφράζουμε την προσωπικότητα του σχεδιασμού ενός ξενοδοχείου. Χρησιμοποιούμε τις σωστές λεπτομέρειες και την κατάλληλη διαρρύθμιση, για να ζεσταίνουμε χώρους που ίσως φαίνονται απόμακροι, κάνοντάς τους να προσκαλούν. Η σύνθεση άρτιων εικόνων είναι μια τέχνη.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά που σας προσφέρουμε είναι ο τρόπος που χρησιμοποιούμε το φως. Ειδικά στα δωμάτια, η σωστή χρήση του δίνει μια φυσική αίσθηση στον χώρο. Αυτού του είδους η προσέγγιση απαιτεί συγκεκριμένες τεχνικές,  εξειδικευμένη γνώση και διάθεση για ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Η κακή γεωμετρία στις εικόνες, οι παραμορφώσεις και η κακή χρήση του φωτός, μειώνουν την ποιότητα της παρουσίας σας.
Φωτογραφίζουμε για να αναδείξουμε τις ξεχωριστές αξίες της επιχείρησης σας, έτσι ώστε να γίνουν άμεσα αντιληπτές από τους υποψήφιους πελάτες σας.

Έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία, τα μέσα και το πάθος. Υποσχόμαστε να σας παραδώσουμε το πιο πολύτιμο εργαλείο πώλησης των υπηρεσιών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε λεπτομέρεια
Κατευθύνετε την παρουσία σας στο επόμενο επίπεδο

Σε webinar της μηχανής αναζήτησης ξενοδοχειακών καταλυμάτων Trivago για τη σημασία της άρτιας φωτογράφισης των χώρων στην διαδικτυακή προβολή χρησιμοποιήθηκε ως υπόδειγμα, εικόνα μας από τη φωτογράφιση του ξενοδοχείου Galaxy στη Νάξο. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Find Us at

2, Agion Theodooron str.,
14562, Kifissia,
Athens, Greece.

Contact
info@viceversa.gr
+302106233096
Connect

error: Content is protected